Decemberhygge

December betyder blandt andet risengrød. I går fik vi månedens første portion. Det var nu hverken årets første eller sæsonens første. Jeg er vild med risengrød. Der er noget magisk ved risengrød. Ikke fordi det smager specielt godt synes jeg. Faktisk kunne jeg ikke lide det som barn. Nu spiser jeg det. Det er kun når Manden ikke er hjemme vi får det. Han gider det heller ikke rigtigt. Men der er en god grund til at vi alligevel får det ind imellem. Det er nemlig billigt. Alle børn kan lide det. Og så er det nemt. Først og fremmest er det nemt. Whats NOT to like? Og så taler vi ikke om hvor ikke sundt det er og at det egentlig slet ikke er rigtig aftensmad – for voksne i hvert fald.

Og så skal man jo have saftevand til. Helst den fra Rynkebys, for den fik vi da jeg var barn. Ikke light, for Guds skyld ikke light. Egentlig er jeg ikke så vild med saftevand- det var jeg heller ikke som barn. Men til risengrød hører det til, og børnene de elsker det. Vi får nemlig aldrig saftevand ellers. Kun til fødselsdag. Måske

Men det aller aller bedste ( synes de voksne herhjemme ), det er faktisk resterne. Så jeg laver altid rigeligt. Så kan vi få risalamande af resten. Jeg elsker risalamande. Som dessert efter RIGTIG aftensmad. Mums. Og så eventuelt klatkager hvis der stadig er noget til overs.

Så, vi fik risengrød i går. Med saftevand til. Manden var ikke hjemme. Børnene kom i tanker om at vi da skulle høre risengrødssangen fra nissebanden imens vi spiste det. Så det gjorde vi. Ren julehygge.

Glædelig December derude 😊img_5620

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s