Der blev lidt stille

Der blev lidt stille lige pludselig.

Her på bloggen. Inden den rigtig kom igang, gik den lidt i stå.

Der blev lidt stille lige pludselig.

Inde i mig. Det var derfor bloggen gik lidt i stå.

Det er det der sker, når tingene bliver lidt for meget. Når jeg kæmper for at hænge i. Så bliver jeg stille. Eftertænksom.

Jeg burde råbe op og sige det højt. men det gør jeg ikke. Jeg bliver stille. Det er sådan jeg er, og det er ok. Jeg har accepteret at det er sådan jeg er.

Derfor kan jeg godt øve mig på at blive bedre til at sige højt, hvad det er der rumsterer. Men det er svært. Jeg er en tænker, så derfor bliver det ofte hos mig selv. Det er egentligt ok -sådan arbejder jeg bedst med det.

Så, derfor har der været lidt stille. Men nu går det fremad, tror jeg. Det kan jeg mærke. Måske bliver der på et tidspunkt stille igen, og det er ok. Jeg ved at de perioder kommer ind i mellem. De er en del af livet. Det er korte perioder, som ikke altid er de sjoveste, men som til gengæld altid fører noget godt med sig. Det er perioder hvor jeg midt i stilheden og eftertænksomheden også kan føle mig lidt trist og ensom. Men det er ok, jeg ved at det går over igen lige så hurtigt som det kommer. Og stilheden og eftertænksomheden er lærerig. Det er netop det der er med til at forme hvordan tingene bliver fremadrettet. Det er der jeg stopper op og virkelig bliver klar over hvad der skal gøres mere af, og ikke mindst, mindre af, fremover.

Så, når der er lidt stille er det faktisk helt ok – det går over igen

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s