Juleaften

Så blev det juleaften. En yderst hyggelig en af slagsen faktisk. Ældsten sov hos en veninde, så hende så vi først ved 13.30 tiden. Manden sov efter nattevagt og stod op ved 14.30 tiden.

Drengene og jeg hyggede hele formiddagen med plus plusser og togbane, som de hver især havde fået lidt ekstra af i sokken i morges, så det var er hit. Ind i mellem fik jeg ordnet lidt ting i køkkenet og vi hjalp hinanden med at pakke de sidste gaver ind.

Da ældsten kom hjem pyntede vi det sidste på juletræet, ryddede alt legetøjet op fra om formiddagen og dækkede bord. Vi ligefrem hyggede os med at lave de ting sammen, det er ikke tit at børnene frivilligt er med på det.

Ved 15 tiden gik vi en eftermiddagstur – ikke alle var lige glade for det, men mor og far insisterede på lidt luft til alle mand. Og det fik vi! Hold op hvor det blæste. Lillen faldt i søvn i barnevognen på vejen,hvilket var perfekt, for så hyggede vi andre med varm kakao og børnene fik en slikstok fra juletræet, mens vi så Disneys juleshow.

Så var der julekalender, sidste afsnit, mens moren og faren gjorde de sidste ting klar til maden.

Lillen sov helt til efter risalamanden ( hvor det i øvrigt var næstældsten der vandt mandlen, allerede i anden mundfuld- inden Manden overhovedet havde fået en portion hældt op) og vågnede lige perfekt timet til at være med til dans om juletræet og gaveoppakning. Det gik simpelhen forrygende og har været SÅ hyggeligt. De to mellemste kom i seng ved 22 tiden og der tog Manden på arbejde. Så så ældsten og jeg det sidste afsnit af den anden verden hvorefter også ældsten blev beordret i seng og jeg kunne putte lillen.

Håber I har haft en god jul derude…

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s