Luk mig ud

Jeg ved ikke om det er babyboblen der er ved at brase her knap 5 måneder efter Lillens ankomst. Om det er juleferien eller det pludselige vejrskifte med frost og klart vejr. Det kan også bare være at jeg pt har fået nok af hoste, manglende søvn gennem flere dage, og heraf konstant hovedpine. Måske er det en kombination af det hele. I hvert fald trænger jeg pludselig til at komme ud. Ud af huset. Ud. bare ud. Det er ellers ikke så ofte at jeg får det sådan, for jeg er mest af alt et inde menneske og elsker at putte under et tæppe med en kop varm et eller andet. Men efter knap 5 måneder i babyboblen og godt 7 måneder hvor jeg ikke har været på arbejde, så kan jeg mærke at ‘ud’ trækker. Ud i det gode vejr. Ud at møde andre mennesker og se på andet end baby. Ud og lave noget som handler om mig.

Og i desparationen over alt det, begyndte jeg i går op med yoga. ’31  days of yoga’ på youtube. Det kommer jeg selvfølgelig ikke ud af. Men det giver mig et lille fokus på MIG oveni alt det andet. Det giver et øjebliks ro og fordybelse. Koncentration. Jeg ved ikke hvor længe jeg kommer til at fortsætte. Så længe det giver mening for mig, tænker jeg.

I formiddags tog jeg en omgang yoga igen, og efterfølgende gik jeg en tur med barnevognen i det frostklare vejr. I skinnende sol og med blå himmel gik jeg og følelsen af frihed ramte mig for en stund. Med kolde røde kinder og frisk i hele kroppen, vendte jeg retur. Satte mig straks til tasterne for at skrive dette indlæg , mens kulden i mellemtiden har forladt mine kinder og mine fingre og varmen igen har fået sit tag i hele min krop.

Jeg burde gå en tur lidt oftere…

img_5861

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s