Oprydningsonsdag

Som jeg skrev i går, er jeg i disse dage hjemmefra. Det betyder også at jeg slipper for at tænke på oprydning og rengøring og andre praktiske ting i hjemmet. Men da det er blevet onsdag, skylder jeg en opdatering på ryd-ud projektet, og jeg har da nået noget.

I denne uge er målet at rydde op i skabet med brætspil samt rydde op i mit stoflager. Brætspillene er jeg nået igennem og det blev til 18 stk til udsmidning. Det lyder ret vildt når jeg skriver det her, men der var faktisk 18 ting tilovers. Puslespil som ikke bliver brugt. Div kortspil og vendespil, som vi havde flere eksemplarer af røg ud.

Stoflageret mangler stadig, det skulle jeg gerne nå sidst på ugen. Jeg ryddede også ud i det sidste år, så pt har jeg tre hylder og en kurv med stof. Er spændt på hvor meget jeg finder, som jeg er klar til at give videre fordi jeg nok ikke får det brugt

sidste uge ryddede jeg ud i kurvene med børnenes og mit eget vintertilbehør, altså huer, handsker, striksokker, hjemmesko osv, der røg 11 ting ud

Derudover har jeg bla ryddet op i to køkkenskuffer, ryddet op i skuffen med enlige sokker, ryddet ud i et par kasser med legetøj, samt ryddet op i skabet på badeværelset i løbet af ugen.

Status er at jeg har ryddet 118 / 2017 ting ud indtil nu

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s