Ryd ud- en 4 ugers udfordring #uge 2

Så er det tid til at tage hul på anden uge i 4. Ugers udfordringen. De seneste syv dage er brugt på at Ryde ud i Det virtuelle rod.

De næste 7 dage skal bruges på at gennemgå beklædning og lignende. I denne uge skal du hver gang du lægger vasketøj sammen overveje om der er noget der er ved at være for småt eller for slidt og som derfor kan ryge ud eller gives videre. Hvis du, som jeg, har (mange) børn, så er der virkelig meget at hente på denne konto.

Dag 8: Gennemgå sokker og undertøj. Smid det ud som ikke passer, er for slidt eller hullet. Enlige sokker eller det undertøj, som du bare ikke har brugt i helt vildt længe.

Dag 9: Gennemgå overdele. T-shirts, skjorter, bluser, cardigans, kjoler osv. Skil dig af med det der er for småt eller for stort eller for slidt, og overvej hvor meget du egentlig har brug for. Behold kun det du egentligt bruger.

Dag 10: Gennemgå underdele. Bukser, nederdele, shorts efter samme princip som dag 9.

Dag 11: Gennemgå overtøj. Jakker, Tørklæder, huer, handsker osv. Behold kun det der egentligt bliver brugt.

Dag 12: Fodtøj. Gennemgå dine sko, støvler, sandaler mv. Jeg ved det er et ømt punkt for mange, men der er garanteret et eller andet, som kan ryge videre.

Dag 13: Smykker. Det kan også være en af de svære. Men gennemgå dine smykker og skil dig af med det som ikke mere bliver brugt

Dag 14: Sengetøj. Gennemgå sengetøj, lagener, håndklæder, klude og viskestykker. Der er sikkert noget som er slidt, eller i overskud og som ikke bruges mere. Overvej hvor meget du har behov for af hver, nogle gange har man en hel del mere end nødvendigt.

God fornøjelse

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s