Ryd ud – en 4 ugers udfordring #uge 4

Så skal der tages hul på den sidste uge i ryd ud udfordringen. Se hvad der blev ryddet ud i, i uge 1uge 2 og uge 3.

Denne uge er med fokus på rum. Den er meget fri, så alt efter tid og humør kan du vælge at rydde en enkelt ting ud hver dag, eller du kan tage den helt store tur med udrydningen, eller satse på noget midt i mellem. Du kan vælge en hylde, et skab, eller hele rummet fra top til tå. Kun fantasien og overskuddet og tiden sætter grænser. Og på den måde kan du forhåbentligt fokusere på de punkter der trænger mest. Det er nemlig sådan, at når jeg står i et rum herhjemme, så ved jeg som regel godt hvor det trænger mest til at blive kigget igennem, hvis jeg lige overvejer et kort sekund. sådan er det sikkert også for dig. SÅ, det er nu du kan finde frem til de punkter der gør hvert rum lidt mere overskueligt.

Dag 22: Indgang / bryggers. Det rum du træder ind i, når du går ind af din hoveddør. Kig dig om og vælg det sted du synes trænger mest. Det kan være et skab, en hylde, familiens sko eller knagerækkerne. Det er ikke sikkert at der ryger så meget ud, men oprydning og omorganisering skaber også ofte luft.

Dag 23:Køkkenet. Samme princip som dagen før. Her kunne det være køleskabet, eller skuffen/skabet med opbevaringsbøtter, som trængte mest.

Dag 24: Stuen. Igen samme princip. Måske er der noget nips eller nogle planter, som ikke lige pynter så meget mere. Eller sofapuder eller andet.

Dag 25: Hvis I har et skur, så kunne det være der der skulle kigges i dag. Tag eventuelt manden under armen. Ellers kan det være en runde i haven eller på altanen. Eller et loft- eller kælderrum, alt efter hvad du har.

Dag 26: Børneværelset. Hvis du altså har børn. Bare start med et enkelt, eller tag dem alle sammen. Sammen med børnene, selvfølgelig, medmindre de er meget små. Hvis du ikke har et børneværelse, så kunne det være puslepladsen. Eller hvis der ikke er børn, så kan det være kæledyrets ting der gennemgåes. Og hvis du heller ikke har et dyr, så kan du jo bare nyde søndagen på sofaen og ellers kan du garanteret komme i tanke om et andet sted der kunne kigges igennem.

Dag 27: Badeværelset. Igen samme princip, hvor trænger der mest? Start der. Det kunne være makeuppen der skal kigges igennem. Eller andre plejeprodukter. Gør badeværelset rent når du er i gang, så er ugen startet godt.

Dag 28: Soveværelset. Luft ud og skift sengetøj, og kig om der er noget der kunne trænge til en gennemgang. Måske natbordet.

 

Så skulle der gerne være lidt færre ting i dit hjem. Lidt mere luft og god samvittighed. Nu kan du jo starte forfra eller finde på noget andet. Eller bare tænke at der er ryddet op for i år.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s