Live fra fodenden af en barneseng

Næstyngsten er endelig puttet. Klokken er tæt på 21.30, så det er lige vel sent, men han har sovet middagslur i 2 timer, fordi vi var ude at køre og jeg ikke orkede at vække ham da vi kom hjem. Pyt – det er jo ferie.

Og så skulle han lige lave det femte vindue i hans fem plader lange perlebus færdig, inden han var klar til at børste tænder. Fint, tænkte jeg, der var ro på ham og jeg kunne rydde op i køkkenet imens. Ingen skade sket.

Jeg troede at jeg fint kunne nå at putte ham inden jeg skulle nyde en nybagt kanelsnegl med Ældsten, bagt af ældsten, men nu sidder jeg så her i fodenden af Næstyngstens seng i stedet. Fordi han blev ved med at kalde og snakke til mig. Ting som blev sagt:

‘Vi er ikke i vores hus, vi er i maven på en hvalhaj’ og ‘Hvad laver du her, Ryder?’

Ryder, hvem fa’en er Ryder? Jo, den er god nok, det er en af hundende fra Paw Patrol. Han selv er Chase og der diskuteres til stadighed hvem af pigerne der er Sky og hvem der er Suma. Det er åbenbart mest populært at være Sky.

Nå, men jeg sidder her. Til duften af nybagt kanelsnegl, som Ældsten så må sidde og spise helt alene. Æv. Det tog noget længere end jeg havde beregnet med det busvindue i den lange perlebus, men det var der jo ikke noget at gøre ved, for nu havde jeg jo lovet ham at han måtte lave det færdigt.

Der snakkes stadig. Og tysses og svares med 100 gange godnat. Jeg vidste at den middagslur ville blive et problem – drengen sover jo aldrig til middag!

 

 

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s