Oprydningsonsdag – faste fra vaner #5

Nu er der gået godt og vel 40 dage siden fasten startede og jeg valgte at faste fra mobilt internet. Læs om hvordan det hele startede her og efterfølgende gik her , her og her.

Alt i alt er jeg godt tilfreds med hvordan det er gået. Jeg har ikke formået at overholde det 100% alle dage, men så godt som. Jeg er ikke på nogen sociale medier, hvilket naturligt begrænser mit forbrug, men jeg har et par blogs jeg følger lidt med på og så har jeg de sidste uger brugt lidt tid på at læse om begrebet downsizing. Jeg har kigget på det før, men er blevet ret optaget af at forfølge det lidt mere, og derfor er der gået lidt ekstra mobiltid med det. Men det er ok, det er målrettet og altså noget jeg har overvejet og ikke bare hovedløs surfing. Og så passer det perfekt til min udrydnings-udfordring med at smide 2017 ting ud i 2017. Update på det projekt følger og så har jeg lyst til at skrive lidt mere om mine tanker omkring downsizing snarest.

Og jeg fortsætter med at minimere mit netforbrug også selvom de 40 dage er gået. Næste år håber jeg at faste igen. Og til den tid tror jeg at jeg må vælge noget endnu mere håndgribeligt

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s