Tanker om at bo #2

IMG_6895

For ikke så længe siden skrev jeg disse tanker om at bo. Siden har vi talt og talt og tænkt lidt mere. Ofte, når jeg går tur er det i nybyggerkvarteret. Og hver gang sætter det tanker i gang. Det er underligt. For pludselig drømmer jeg om noget som jeg nok ikke rigtig ønsker mig. Men der er så mange fede løsninger og det ser jo pisse fedt ud. Står knivskarpt. Det kan vel ikke være bedre eller mere perfekt? Eller hvad? For så ser jeg haverne. Kedelige firkanter. Selvom alle kæmper for at skille sig ud og lave personlige løsninger så ligner det hele hinanden. Og hver gang dukker ‘Little boxes’  op i mit hoved og jeg går ubevidst og nynner den.

IMG_6897

Det er også fordi det fremstår så perfekt. Jeg elsker at hade perfekt. Fordi perfekt er noget andet for mig. Perfekte løsninger og perfekt ser det ud. Men for mig er det ikke perfekt. Jeg forstår dog til fulde hvorfor folk bliver fristet af det. Hvorfor det er dét folk vil have. Ville vel ønske at jeg også havde det sådan, det ville da være nemmere. Men det har jeg ikke. Det blæser for meget og prisen er for høj. Haven er for kedelig og naboen for tæt på. Vi har kigget. Og det kan godt friste. Det er praktisk, pænt og forførende. Der er plads. Flere kvadratmeter. Flere badeværelser. Flere naboer. Men prisen er også en anden. Det er lige før det bliver dobbelt op på prisen. Og er det det værd?

Vi har besluttet os. Vi bliver. Prøver at elske det uperfekte lidt mere. Det er ikke så svært når vi går mod forår og sommer. Haven sælger det. Og så overvejer vi hvad der skal ske – hvad vi skal renovere og bygge om/til. Eller OM vi skal. Jeg er i syv sind. Der ligger mange planer og drømme omkring det her hus. Og måske skal noget af det bare forblive drømme. For hvad er vigtigt for os og hvad er mindre vigtigt?

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s