Underskudssøndag

Jeg er igen alene med børnene, og det er sådan en dag hvor jeg bare ikke gider. Måske er det fordi vi havde en super hyggelig dag i går – to voksne og kun to børn – hvilken luksus. Overskud og tid. Vi fik endda, sådan helt spontant, bygget den bålplads som vi har talt om de seneste måneder.

Eller også er det fordi jeg har i tankerne at jeg skal være alene med dem de næste 9 aftener, heraf næsten 3 hele døgn. Ligenu er jeg lidt opgivende på den tanke. Jeg har været virkelig meget alene med børnene på det sidste. Og det er sgu bare lidt af en mundfuld med fire styks. Men det glemmer jeg lidt, fordi det bliver en vane. Fordi det er sådan det er lige nu, så det hjælper jo ikke noget at dvæle ved at det er hårdt. Men lige i dag har jeg nået det punkt hvor det bare er nok.

De har skændtes hele formiddagen på kryds og tværs. Jeg gad ikke engang at hidse mig op, har bare gået og lukket døren for larmen. Indtil jeg fik dem sendt i haven med en pakke kiks, da jeg skulle putte Lillen til middagslur. Så blev der lidt ro. Og så ville de gerne have is, men jeg sagde frokost først og de spiste en rugbrødsmad i haven. Og så fandt de is, der var kun 2. Så efter lidt skænderi og diskutioner frem og tilbage fik næstyngsten en is. De to store blev sendt afsted efter en pakke. Så nu er der lige et øjebliks ro. Og jeg kan samle mig sammen. For selvfølgelig skal vi hygge os og nyde søndagen i solskinsvejr. Uanset hvor lidt voksne og hvor mange børn der er tilstede. Næstyngsten er gået i gang med at slæbe brænde til bålet, så vi kan afprøve vores nye bålsted. De regner vist med snobrød…

image

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s