Logistik-bandit

Denne Kr. himmelfart er vi herhjemme spredt på kryds og tværs, og mødes på kryds og tværs, dagene igennem. Det er lidt af en logistisk udfordring, og der er mange ting der skal styr på, når de fleste skal forskellige steder hen. Lillen og jeg er dog mest af alt hjemme, og jeg vil forsøge at nyde det med først en, så to og så tre børn, inden vi på søndag samles igen alle 6. Næstyngsten blev hentet af farmor i morges kl 8, han skulle på tur med familien og havde glædet sig til at lege med sin fætter, som desværre er blevet syg med skoldkopper, og derfor ikke kunne komme med. Men jeg er sikker på at han kommer til at hygge sig alligevel. Afsted kom han, med madpakke og skiftetøj i tasken, masser af solcreme og fars solbriller på, samt højt humør. Jeg forventer at han vender træt hjem engang omkring aftensmadstid.

Manden og de to ældste er netop kørt af sted i vores lille bitte bil med virkelig fuld oppakning. Næstældsten skal sættes af på lejr hele ferien, og det er en lille smule med mor-bævende hjerte. For fire dage er godt nok længe synes jeg, når man er 8 år. Men vi har brugt hele formiddagen på at pakke diverse udstyr og bage en kage til at tage med, og jeg er sikker på at han nok skal komme til at hygge sig. Begejstringen var dog ikke umiddelbart at spore, men sådan er det altid hos ham, men han plejer at vende begejstret hjem, så det håber jeg også på bliver tilfældet denne gang. Og så må jeg kramme ham lidt ekstra på søndag og i næste uge.

Manden og Ældsten skal videre på festival. Vi plejer at lave en lille festival-lejr hos familie, og Ældsten skal hygge sig max med sine to jævnaldrende kusiner. I morgen tager Lillen, Næstyngsten og jeg op og besøger dem det meste af dagen, og tager så Ældsten med hjem igen. Det er dog ikke en plan hun er helt tilfreds med, hun ville hellere blive der festivalen ud.

Vi skal alle nyde det gode vejr, spredt på kryds og tværs, og samlet på kryds og tværs. Det bliver hyggeligt og underligt, og det kræver altså lidt af et overblik at få sendt alle godt ud af døren, med de rette ting, og hentet hjem igen. Men for nu tror jeg der er styr på det.  Så nu vil jeg vil tage et stykke chokolade, uden at gøre det i smug for børn, og spise det med god samvittighed. Senere skal Lillen og jeg ud at gå en tur i det gode vejr, og så skal jeg bare slappe af (og måske rydde lidt op), når Lillen på et tidspunkt har tænkt sig at tage sig en lur igen. Aftensmad aner jeg ingenting om – det bliver nok bare rugbrød

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s