Ryd ud – loppesalg

IMG_7321

Igennem det seneste årstid, godt og vel endda, har vi haft nogle kasser stående med ting som er sorteret fra, men ikke smidt ud. Ting der ikke lige var nogen vi kendte som stod og manglede og ting som på en eller anden måde føltes ‘for gode’ til at give til genbrug. På en måde er det jo fjollet. Men jeg oplever alligevel at en af de sværeste ting ved at rydde ud er at skille sig af med fine ting, som bare ikke bliver brugt her mere. Ting der er for gode til at smide ud. Jeg har af en eller anden grund svært ved at smide ting ud, som ikke er decideret i stykker. Og jeg tror at det hænger sammen med min tankegang omkring brug af ressourcer. Det er spildt bare at smide gode ting ud. Derfor skal de helst finde videre anvendelse og det gør tingene lidt ekstra besværlige. Men. Nu fik vi endelig taget os sammen. Vi tog på marked med vores ting, og det er underligt, for jeg har altid tænkt at det var lidt sårbart at stå der med alt sit skrammel. At jeg ville føle mig lidt udstillet. Tænk hvis ingen gad købe noget af det?

Det gad de heldigvis godt. Det var en succes. Det var hyggeligt og hele familien var samlet omkring det. Vi tog hjem glade og trætte, med en del mindre ting og en del flere penge. Det kunne vi godt gøre igen en gang. I går var vi ude at spise sammen for nogle af pengene. Ikke noget vi gør ret tit, så det var en god måde at bruge mere tid sammen.

Jeg vil tro at vi kom af med omkring halvdelen af tingene, og det var mere end forventet. Eller. Jeg ved egentlig ikke hvad jeg havde forventet. Men så mere end vi havde håbet på i hvert fald.

Men det er noget man skal gide. Det skal være hyggeligt. Ellers kan det ikke betale sig for det tager også meget tid.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s