Tanker om at bo #4

IMG_6899

Jeg har forelsket mig. I et sted. Et hus. Eller nok mest det der ligger rundt om det hus. Jeg har lige siden jeg var en lille pige, og heste var det meste af mit liv, drømt om at bo på landet, så jeg kunne have min egen hest hjemme. Det har dog aldrig lige ligget i kortene at det skulle blive til mere end det. En drøm. For jeg er på mange måder også et ‘by-menneske’, lidt magelig, og helst med de fleste ting indenfor rækkevidde. Jeg nævnte det, dengang for snart 10 år siden, hvor vi købte dette hus, at jeg havde en drøm om at bo på landet. Manden var straks afvisende, og jeg var ikke sen til at lade den ligge der, for til trods for min pigedrøm, så så jeg mig selv mest som et ‘by-menneske’, så det passede mig egentlig fint.

Og så, nu hvor vi troede at vi var afklarede. At vi ville blive her, i det gamle, skæve hus med den skønne store have. Fordi vi hører til her og har det godt her. Fordi vi ikke vil ligge for mange penge i et hus. Fordi vi vil beholde friheden til at vælge.  Så falder jeg pludselig over det her sted. Lidt udenfor byen. Hyggeligt, med lidt mere plads, både ude og inde. Med muligheder, og pigedrømme der kan opfyldes. Ikke alt for langt væk, og stadig med lidt magelighedsfaktor ind over.

Vi har vist begge forelsket os lidt, og pludselig virker det ikke helt usandsynligt forkert muligvis at skulle flytte herfra. Vi overvejer stadig. Vejer for og imod. Forsøger at blive enige. Med os selv, hinanden, dem og os.

IMG_9391.JPG

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s