Der var engang (om at rydde op og ud) og noget om det rum der

Der var engang, i starten af dette år, hvor jeg lovede at jeg om onsdagen ville skrive om at rydde ud.

Det gik også ok med det, indtil jeg startede på arbejde i juni, så har det ligesom været så som så med det siden. Ryddet ud har jeg da gjort ind i mellem, men ikke så meget som jeg kunne ønske.

I februar lavede jeg en 4 ugers oprydningsudfordring. Du kan læse om uge 1uge 2uge 3 og uge 4, hvis du vil lade dig inspirere til at komme i gang (eller tage endnu en omgang).

I marts skrev jeg om at faste fra vaner, som en del af min oprydningsproces. Jeg fastede fra den mobile netadgang til verden, for at finde mere tid og ro til fordybelse. Læs om hvordan det hele gik her.

Jeg har også skrevet lidt om hvorfor jeg gerne vil rydde ud. Bl.a fordi  ting tager tid. Jeg har skrevet om loppesalg, og om at det at rydde ud ikke kun handler om ting. Og så har jeg skrevet om det der rum der. Rummet hvor alting ender. Og nu er det sgu lykkedes at få det ryddet op. Der ligger ganske sikkert ting derinde stadigvæk, som vi godt kunne undvære, men opryddet, det er der. Det tog Manden og jeg ca en time at rydde op en aften for nogle uger siden. Tænk sig engang, at det har fyldt så meget og så kun tog en times tid, da vi kom igang. Det hænger selvfølgelig også sammen med at der var sorteret ud i dele af det hen ad vejen, men vi kunne ligesom ikke blive færdige i rigtig lang tid. Det er vi så blevet nu, og grunden til dette er ganske simpel. Vi har jo sat vores hus til salg og på baggrund af dette, måtte vi selvfølgelig have ryddet op. Så det er det blevet og det gør godt

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s