Et lille skridt frem, og et tilbage igen

IMG_6895

Så troede vi lige at der skete noget. Det gjorde der nu også. Vi havde (næsten) en køber til lejligheden, vi havde forhandlet en pris, og så bakker køber ud. Eller i hvert fald lidt tilbage. Bliver i tvivl, og har brug for at tænke lidt mere. Det er jo hvad der kan ske. Det er faktisk sket før, hele to gange, da vi havde lejligheden til salg sidst for noget der ligner ti år siden. Og det giver en lille smule deja vu til dengang. En lille smule nervøsitet. Tænk hvis det hele ramler igen?

Men det er jo også en stor beslutning, det der med at købe noget til SÅ mange penge. Og alligevel forstår vi det nok ikke helt. Det der med byde og blive enige om en pris. I min verden er det lidt useriøst, at man så ikke ønsker betænkningstid INDEN man siger ja til en pris. Men igen, selvfølgelig skal man være sikker inden man gør sådan et køb. Det er klart. Så vi afventer bare og ser hvad der sker. Og ellers kommer der forhåbentlig nok en anden. Som ikke er helt så meget i tvivl.

Men det er en lidt svær situation at stå i. Det kan godt være at det er svært at være førstegangskøber derude, men det er nu heller ikke nemt at stå her, hvor alt afhænger af alt mulig andet. Vi har jo egentligt taget en beslutning om at vi gerne vil flytte og hvorhen. Vi har skrevet under, og alligevel ved vi ingenting. Vi ved ikke hvornår, eller om det overhovedet lykkes. Vi ved bare at der er en masse ting der skal falde i hak, at det afhænger af flere faktorer, som vi ikke selv rigtig har nogen større indflydelse på. Her står vi endnu. I ingenmandsland.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s