1. december

IMG_9983

SÅ blev det 1. december igen. Sidste år startede den med drillenissebesøg fra børnehaven. I år er det så en anden nisse der er flyttet ind. Vi har i år fået vores egen husnisse. Som ind i mellem kommer med gaver i sokkerne og ind i mellem laver nissedrillerier. Der er så stor aldersspredning på børnene herhjemme, og den store vil gerne have adventsgaver. De andre vil stadig gerne have en lille ting hver dag, men nissen har tidligere synes at det var lidt stressende at have noget klar hver aften, så i år laver vi konceptet lidt om. Og med nissen i huset er det nemmere at tilgodese alle håber jeg. Nissen har startet dagen med at skrive et brev, så børnene er med på hvordan det kommer til at foregå. en forventningsafstemning, kan man vel nærmest kalde det. Og jeg håber at det bliver en hyggelig løsning for alle.

Julehyggen er startet herhjemme, lidt tidligere i år, end vanligt. Nok fordi jeg har haft en masse fridage nu her, og derfor har haft god tid til at gå og nusse og hygge. Julepynten kom op i sidste weekend, og de første pebernødder er bagt. Dog er jeg i ligeså dårlig tid som vanligt med dekorationerne. Kalenderlys-dekoration blev lavet i går, og adventskransen, den mangler vi stadig at lave. Planen er i morgen. Man skal jo helst ikke være i for god tid.

Sidste år var gaverne købt på dette tidspunkt, det blev de på black friday.  Til gengæld har vi indtil videre kun købt én gave i år, og ikke en eneste ting på black friday blev det til. Men i år har vi også begge to en rimelig arbejdsrolig december måned, hvilket virkelig kan mærkes so far. Tidligere år har vi ofte arbejdet meget, også i weekenderne, men i år skal vi kun arbejde én weekend hver i december, og det er virkelig luksus. Sidste år havde jeg jo godt nok barsel til gengæld arbejdede Manden ret meget, og alle weekenden undtagen én, så det bliver dejligt i år, tror jeg.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s